زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

اسرائیل رهبر جماعت اسلامی لبنان را ترور کرد

خبرنگار شبکه خبری آرتی عربی در لبنان از شهادت یک رهبر وابسته به جماعت اسلامی لبنان در پی حمله پهپادی اسرائیل به شرق لبنان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۲ - ۰۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 22
کد خبر: ۲۴۶۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ آرتی نوشت: این فرد وابسته به جماعت اسلامی لبنان در حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در جاده شهرستان الخیاره در بقاع غربی واقع در شرق لبنان به شهادت رسید و برخی منابع می‌گویند یک رهبر جماعت اسلامی لبنان بوده است.

جنگنده‌های اسرائیلی صبح امروز (شنبه) شهرستان یارون را هدف قرار دادند.

همچنین توپخانه‌های اسرائیلی بلندی‌های العزیه در اطراف دیرمیماس و کرفکلا و همچنین شهرستان الخیام، رامیا، خله و رده در عیتا الشعب و یارون در جنوب لبتتان را بمباران کردند.

از سوی دیگر جماعت اسلامی لبنان نیز با صدور بیانیه‌ای شهادت یکی از نیرو‌های خود در این حمله پهپادی را تایید کرد.

به نقل از العهد، این جماعت در بیانیه مذکور اعلام کرد: شهید مجهد ایمن هاشم غطمه ظهر امروز (شنبه) در یک حمله صهیونیستی در منطقه بقاع غربی به شهادت رسید.

جماعت اسلامی لبنان رژیم صهیونیستی را مسئول این جنایت جدید دانست و تاکید کرد که از ایفای نقش و وظیفه خود در درفاع از خاک و مردم جنوب لبنان و همچنین یاری مردم فلسطین دست نخواهد کشید.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز از ترور ایمن غطمه در یک حمله هوایی در بقاع غربی لبنان خبر داد و از وی به «یک رهبر حماس و جماعت اسلامی» نام برد.

به نقل از آرتی، آویخای ادرعی سخنگوی ارتش اسرائیل در سخنانی گفت: «ارتش ایمن غطمه رهبر برجسته حماس و جماعت اسلامی لبنان را در یک حمله هوایی در منطقه البقاع کشت. او یک عنصر برجسته و مسئول تامین سلاح برای حماس و جهاد اسلامی در لبنان بود.»

وی همچنین فیلم زیر را از لحظه ترور این شهروند لبنانی منتشر کرده است./ شفقنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر